slodown.dk

Spil, Du Kan Se Frem Til I 2020

Billede: Billede af StockSnap fra Pixabay
Udgivet d. 21.09.2023
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der er intet som at træde ind i et nyt år, hvor man kan se frem til en masse fede spiludgivelser. 2020 er et af de år, hvor man virkelig har noget at se frem til. Der kommer adskillige heftige titler, der har været længe ventet.

Ligeledes ser det også ud til, at vi kan forvente en helt ny generation af konsoller fra både Playstation og Xbox, hvilket alt andet lige ser ud til at blive nogle voldsomme maskiner, der kommer til at sætte helt nye standarder for, hvordan vi kan opleve videospil.

Fra mit synspunkt vurderer jeg, at 2020 meget vel kan gå hen og blive en af de bedste spil-år, vi nogensinde har set.

Her er 5 spil, vi glæder os til i 2020

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 er blevet hypet helt ustyrligt meget, og forventninger er tårnhøje. Cyperpunk 2077 foregår, meget kort fortalt, i et meget voldeligt og brutalt sci-fi univers. Teknologien er blevet vores undergang, ikke vores redning. Robotter og mennesker bliver en del af hinanden, og resultatet er alt andet end kønt. Til gengæld ser det underholdende ud!

The Last of Us Part 2

Da vi første gang spillede The Last of Us, blev vi blæst fuldstændigt bagover. Spillet var klart noget af det bedste, der nogensinde var lavet. Derfor har vi længe ventet på den svære toer, der også har været længe undervejs.

Spillet foregår godt fem år efter den første titel, hvor man nu har Ellie i hovedrollen.

Half-Life: Alyx

Half-Life har allerede bevist deres værd og evne til at skabe en fantastisk oplevelse flere gange. Derfor har vi naturligvis store forventninger til det seneste skud på stammen. Spillet kommer som noget nyt til at foregå i Virtual Reality.

Marvel's Avengers

Elskede du Marvels film? Det gjorde vi. Derfor kryser vi fingre for, at de formår at lave et bare nogenlunde lige så godt spil, for hvis de gør, så bliver det voldsomt godt. Vi glæder os til at se, hvordan det endelige resultat bliver.

Halo Infinite

Halo er endnu en serie, der allerede har givet os så meget. De sidste 18 år har Halo været synonym med Xbox. Halo bliver udgivet på samme tid, og er kompatibel, med den nye generation af Xbox, altså Xbox Series X.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til denne tekst. Her finder du et imponerende sortiment af Ørestikker, eller utallige andre gode varer. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.