slodown.dk

Hvorfor Læser Vi Krimier?

Billede: Pixabay / geralt
Udgivet d. 30.05.2022
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der er ikke noget, der er meget mere afslappende end en god krimi.

En krimi er en bog, hvor du lige så stille lærer alle personerne at kende og opbygger en form for fortrolighed med dem. 

Du lærer efterforskerne at kende og om deres liv, hvad de foretager sig og hører om deres små mærkelige vaner. Du lærer morderne at kende, som oftest også lidt om deres opvækst, da det er sjældent, at man bliver morder, uden at der har været en eller anden form for misrøgt i barndommen.

Det gode ved en god krimi er, at den bærer dig hele vejen gennem processen, hvor du hører om dagligdagsting, om at der er fundet et lig og herefter det hårde arbejde med at finde gerningsmanden. 

Jeg har hørt mange lydbøger i krimi genren på det sidste og jeg kan vældig godt lide dem. Der er kærlighed, ofte håbløs kærlighed, et mord som bliver opbygget til klimaks og herefter opklaringsperioden, hvor der ofte er flere personer i søgelyset, som lige så stille bliver til at de kun har en enkelt i klikkerten.

Som udgangspunkt bliver 100% af alle mord opklaret i en krimi, hvilket jo er dejligt, da uanset hvor spændende og farlig den er, så ender den altid godt.

Dette tekstindhold er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Nordahl Jewellery eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.