slodown.dk

Hvilken Bog Skal Jeg Læse

Billede: Billede af Marisa Sias fra Pixabay
Udgivet d. 09.04.2021
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der findes vanvittig mange bøger og forskellige genrer, så den bedste start for at finde den perfekte bog, er at finde den genre man godt kan lide. Man kan for eksempel tage inspiration, fra de film man godt kan lide at se. Hvis nu man elsker at se krimi i tv, så er sandsynligheden for at man også godt kan lide at læse det, meget stor! Man kan også starte med en kendt forfatter, hvis man ikke ved hvor man skal starte.

Her kommer der et lille udpluk af anerkendte forfattere og gode bøger at starte ud med:

  1. Jussi Adler Olsen – Afdeling Q serien. Der er indtil videre lavet 8 bøger, men krimiserien om politibetjenten Carl Mørck og hans assistent Assad, er ikke slut endnu.
  2. Camilla Läckberg – Det gyldne bur. Läckberg er en meget anerkendt svensk krimiforfatter, så hvis man kan lide ”Det gyldne bur” så er der en masse andre at gå i gang med.
  3. J. K. Rowling – Harry Potter serien. Hvis man har set filmene, så kan man godt glæde sig til bøgerne! Ta’ med til Hogwarts og lev dig ind i det magiske univers.
  4. E L James – 50 Shades of Grey serien. Det er vist kendt for at være ”voksen” bøger, men har man lyst til noget sen aftenlæsning så er denne bogserie, et rigtig godt bud. Man følger den unge Anna som får en arbejdsopgave hos den famøse Christian Grey, som hurtigt udvikler sig til et dominerende forhold.

Denne artikel var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense shopper man specielt gerne Julie Sandlau.