slodown.dk

5 Quotes Om Læsning Fra Succesfulde Mennesker

Billede: Canva
Udgivet d. 06.04.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Rigtig mange af de mest succesfulde mennesker skylder en stor del af deres succes til deres læsevaner. Til fælles har de alle, at de har brugt ufattelige mængder af tid på at læse. Eksempelvis plejede Elon Musk at læse 10 timer hver eneste dag.

Her er deres syn på læsning.

Warren Buffet

Da Warren Buffet skulle forklare, hvorfor han læser fem til seks timer om dagen, sagde han følgende:

“Det er sådan viden fungerer. Det bygger op og lægges sammen. Alle kan gøre det, men de færreste vil gøre det”.

Bill Gates

Bill Gates læser cirka 50 bøger om året. De fleste af dem er faglitteratur om emner, han interesserer sig for. Læser man cirka en bog om ugen, ligesom Bill Gates, vil man kunne få en enorm viden om ethvert emne.

Mark Zuckerberg

“Bøger giver dig mulighed for at udforske et emne helt i dybden og fordybe dig i en måde, der ellers er sjælden i dag. Jeg vil meget gerne udskifte mere af min læsning af medier til bøger”.

Oprah Winfrey

“Bøger gav mig mulighed for at opleve verdener udover vores forhave. Bøger gav mig mulighed for at se muligheder, der ikke var tilgængelige eller lovlige dengang”.

Elon Musk

Elon Musk har angiveligt fået størstedelen af sin viden fra bøger. Han læste, ifølge ham selv, 10 timer om dagen, indtil han begyndte sin karriere som iværksætter.

Tak for støtten
Vi sender et stort og dybfølt tak til Lejfesttelt.dk, der har støttet denne artikel. Hos Lejfesttelt.dk kan finde alt inden for teltudlejning.