slodown.dk

Bedste Selvhjælpsbøger: Der Findes Mange Gode

Billede: Canva.com
Udgivet d. 23.06.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Bøger er fyldte med inspiration, og du kan sagtens finde perspektivere en god fantasybog til dit eget liv. Selvhjælpsbøger bliver skrevet med det specifikke formål, at du skal udvikle dig personligt. Her bliver derfor skrevet direkte til læseren, og fortalt gode historier, som ofte er succeshistorier og forskning fra det virkelige liv.

Hos Slo Down har vi læst mange gode selvhjælpsbøger. Vi har prøvet at lave en liste med nogle af dem vi synes er bedst, hvis du mangler at kickstarte dit liv igen, eller hvis du er en af dem, der tror på, at man altid kan blive lidt bedre. Til dette er selvhjælpsbøger helt perfekte.

15 af de Bedste selvhjælpsbøger

Det er ikke sikkert, at alle nedenstående bøger bør klassificeres som selvhjælpsbøger, men ikke desto mindre er de blevet så gode, at de inspirerer folk til en bedre livsstil.

 1. Slug frøen af Brian Tracy
 2. Langsom livsstil – kunsten at få ro på af Karen Pallisgaard
 3. Afvigerne af Malcolm Gladwell
 4. Råd fra en ven af Tony Robbins
 5. Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson
 6. Siddartha af Herman Hesse
 7. All in – 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter af Jesper Buch
 8. Syv gode vaner af Stephen R. Covey
 9. Can’t Hurt Me af David Goggins
 10. Shaping our Future af Elon Musk
 11. Personlig Karma af Christian Stadil
 12. Alkymisten af Paulo Coelho
 13. The War of Art: Break Through the Blocks and Win Your Inner Creative Battles af Steven Pressfield
 14. De syv spirituelle love for succes af Deepak Chopra
 15. Blink (Blink: The Power of Thinking Without Thinking) af Malcolm Gladwell

Du kan finde en masse inspiration på denne liste, hvis du går op i personlig udvikling. Bøger kan give inspiration til livsændringer, men det er ofte sådan med selvhjælpsbøger, at de giver nogle teknikker eller forslag til, hvordan man skal ændre sin hverdag.

Nu er dette ikke nogen coaching time eller inspirational thursday, men man skal som regel også lægge sit liv om i praksis før en selvhjælpsbog hjælper, men de er bare fulde af guldkorn. Giv dig i kast med en af bøgerne fra listen.

God læsning.

Tak til avXperten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til avXperten, der via støtten har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en virkelighed.


AvXperten har en webshop, hvor du kan finde alverdens elektroniske komponenter og gadgets. Find blandt andet en mobilholder til bil i deres sortiment.