slodown.dk

De 10 Mest Populære Bøger/bogserier Nogensinde

Billede: canva.com
Udgivet d. 12.05.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

I dette indlæg får du en kort og præcis liste over de mest populære bøger i verden.

Den måde man måler bøgers popularitet på er helt simpelt at betragte den mængde der er solgt af en bog eller bogserie, og sammenligne med alle andre solgte bøger.

Du kender uden tvivl et par stykker på denne liste og dem du ikke kender kan du så måske udforske næste gang du mangler nyt læsestof.

Her har du listen over de mest populære bøger til dato:

  1. Biblen
  2. Maos lille røde
  3. Harry potter bøgerne
  4. Ringenes herre trilogien
  5. Alkymisten
  6. Da Vinci Mysteriet
  7. Twillight sagaen
  8. Borte med blæsten
  9. Tænk og bliv rig
  10. Anne Franks dagbog

Ikke overraskende er den hellige bibel den absolut mest populære bog i verden.

Biblen har solgt over 5 milliarder eksemplarer, men dette tal er helt tilbage fra 1995, så tallet er uden tvivl langt større i dag.

Heller ikke overraskende finder vi de populære serier af bøger som Harry Potter, Ringenes herre samt Twilight sagaen som alle har opnået stor berømmelse, også på det store lærred.

Bøgerne på denne liste bliver temmelig svære at slå for nyt litteratur, men det er set før, ligesom med Harry Potter bøgerne, at en forfatter pludselig får utrolig meget fokus og omtale, og hurtigt bliver en af de bedst sælgende forfattere til dato.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus kan du eksempelvis finde flotte glas fra Holmegaard Flow serien eller meget andet til borddækning og indretning.