slodown.dk

Hvad Koster Det At Udgive En Bog? Se Prisen For Din Bog Her

Billede: Pixabay
Udgivet d. 08.07.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Du har skrevet en kanon bog - men ingen forlag vil udgive den, så du er tvunget til selv at udgive din bog.

En bog kan være en dyr fornøjelse, men det behøver det ikke være. Men hvad koster det at udgive en bog? Få konkrete eksempler og priser på, hvad det koster at udgive en bog, samt hvad du skal tænke med i dit budget, hvis du vil udgive en bog.

Det koster det at udgive en bog

Det kan være svært at sætte tal på, hvad det koster at udgive en bog, især hvis du ikke tæller alle faktorerne med. Det vil vi forsøge at gøre her.

Vi oplever, at de færreste tænker over, at tidsforbruget til at skrive bogen skal medregnes, når du skal sætte tal på, hvad det koster at udgive en bog. Det samme med markedsføringen og distributionen af bogen.

Disse tal kan være variabler, da det svinger meget fra forfatter til forfatter.

Derimod kan du nemt få priser på, hvad tryk af bogen koster. Hvis du bestiller i større mængder, kan du få priser på helt ned til fem kroner for en bog. Din pris kan dog også ende op på 20-30 kr. for en bog, så det gælder om at ramme den rigtige volume og pris, når du bestiller, for der er mange penge at spare der.

Distributionen af bogen - skal den sælges via en hjemmeside, webshops eller via bogforhandlere. Alt efter valget vil din distributionspris variere.

Hvis du regner det hele med, så bør du regne med en pris på 100 kr. pr. bog - og så er dit timeforbrug til at skrive bogen ikke talt med.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Hos avXperten finder du et stort udvalg af alt lige fra gadgets, som en chromecast til smarte kabler, som et krydset netværkskabel