slodown.dk

Hvem Har Skrevet Peddersen Og Findus Bøger

Billede: Pixabay, Vladvictoria
Udgivet d. 13.11.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Forfatteren bag Peddersen og Findus hedder Sven Nordqvist. Han har selv både skrevet og illustreret bøgerne, som udkom for første gang i 1984. Sven Nordqvist er fra Sverige og derfor hedder de mange historier om den gamle landmand og hans kat faktisk "Pettson och Findus". 

Den første bog hedder Pandekagetårnet (Pannkakstårtan) og siden dens udgivelse er der kommet 9 bøger mere. Den sidste bog er udkommet i 2012.

Handlingen er altid med Peddersen og Findus i hovedrollerne. Man hører om deres forskellige eventyr eksempelvis i køkkenhaven, en tur på camping eller på rævejagt. 

De bedste minder, jeg har om Peddersen og Findus, er de computerspil, der er lavet for en del år siden. Specielt det hvor man er på tur rundt i køkkenhaven. Her skal man bruge både dansk, matematik og engelsk for at løse de mange opgaver. Det var endda et spil, jeg kunne finde på at spille den dag i dag og jeg er faktisk 27 år. 

Det er et spil, jeg husker som enormt hyggeligt, sjovt og faktisk også meget lærerigt. Det kan dog være, hvis jeg på et tidspunkt kommer til at spille det igen, at det er en hel anden oplevelse og at det faktisk er for nemt. Men nok om det.

Det er i hvert fald nogle gode bøger, og de kan klart anbefales.

Dette indhold er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af Christina Watches produkter. Det betyder, at Perlen Odense får et link i dette indhold.