slodown.dk

Hvordan Skriver Man En Bog? Sådan Kommer Du I Gang

Billede: Pixabay
Udgivet d. 07.07.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vil du gerne være forfatter og skrive en bog, men bare ikke kan komme i gang? Ja, du er desværre ikke den eneste. For mange er det at komme i gang med at skrive bogen noget af det sværeste, selvom plottet og mange af karakterne allerede er på plads i hovedet.

Men, hvordan skriver man en bog? Hvordan får man tankerne struktureret og ned på papiret? Få en række tips og tricks til hvordan du skriver en bog.

Skriv en bog - Sådan kommer du i gang

Det kan være svært at begynde på at skrive en bog. Et par hundrede sider og en lang række kapitler kan virke afskrækkende, især hvis du ikke er vant til at skrive større tekster.

Vi giver her en række gode konkrete tips til, hvordan du skriver en bog:

Strukturer din bog: Du har sikkert allerede besluttet, hvad din bog skal handle om, men det kan være svært at komme i gang med at skrive de helt konkrete dele af bogen, da det virker for uoverskueligt. Skab derfor en struktur over din bog, så du nemmere kan overskue de enkelte dele af bogen.

Få styr på din arbejdsgang: Hvor, hvornår og hvor meget skal jeg skrive? Hvis du ikke har faste skriverutiner, så kan det tit ende med, at du slet ikke får skrevet noget på din bog, samt at dit arbejde mister sin røde tråd, da der ikke er kontinuitet og løbende udvikling.

Sæt frister: Hvor lang skal bogen være og hvornår skal du være færdig med de enkelte dele af den? Sæt frister for dit arbejde, så du hele tiden ved, hvad næste mål er, samt hvornår det skal være indfriet. Og ikke mindst - planlæg realistisk efter, hvor meget tid du har til arbejdet.

Mange forsøger at skrive bøger, men ender tit med, at der ligger en halvfærdig roman på computeren, som ikke bliver udgivet. Undgå at spilde din tid og afslut processen.

Tak for støtten #BilligFitnessSverige

Afslutningsvis vil vi også gerne sende et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness sælger træningsudstyr i hele Skandinavien. Find en blandt andet pull-up-bar / chinstång på deres svenske hjemmeside.