slodown.dk

Rækkefølgen På Dennis Jürgensens Mange Bøger Og Bogserier

Udgivet d. 02.03.2020
Skrevet af: Redaktion

En af de allermest produktive og populære forfattere her i Danmark er Dennis Jürgensen. Han har skrevet et utal af romaner inden for nærmest alle genrer, så hans forfatterskab indeholder noget for enhver smag.

Dennis Jürgensen er født i 1961, og han debuterede allerede i 1981 med ungdomskomedien Kærlighed ved første hik, der efterhånden er en klassiker. Bare året efter var han klar til at begynde sin første bogserie, Freddy-serien, og siden da er der kommet mange bøger og bogserier til. Han har nu flere 50 udgivelser bag sig, som alle sammen er udkommet ved forlaget Tellerup.

Trods de mange børne- og ungdomsbøger har Dennis Jürgensen selv ingen børn. Han baggrund er i det hele taget en smule ukonventionel for en så succesfuld forfatter. Han fik ikke gode karakterer i Dansk i folkeskolen, og da han var færdigt med denne, videreuddannede han sig heller aldrig. Han gik ud af folkeskolen i 1978, og har næsten udgivet bøger lige siden.

Udover bøgerne har Dennis Jürgensen også været manuskriptforfatter på i alt 4 film: Sidste time (1995), Mørkeleg(1996), Kærlighed ved første hik (1999) og Bag det stille ydre (2005), som alle, på nær Bag det stille ydre, er baseret på bøger, han selv har skrevet.


Herunder gennemgår vi rækkefølgen af først Dennis Jürgensens selvstændige værker og derefter rækkefølgen på alle hans bogserier.

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens selvstændige værker

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Freddy-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Krøniker fra Kvæhl-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Kadavermarch-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Benny og Brian-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens De hængte mænds hus-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Drømmetjenerne-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Spøgelseslinjen-serie

Rækkefølgen på Dennis Jürgensens Roland Triel-serie

Tak til avXperten

Til denne artikel har vi modtaget støtte fra avXperten, hvilket vi gerne vil sige dem tusind tak for. Hos avXperten kan du få alt du brug for ift. AV-udstyr og elektronik, f.eks. et optisk kabel eller en omformer af typen scart til HDMI.

OM OS