slodown.dk

Tolstojs Værker

Billede: Canva
Udgivet d. 02.06.2020
Skrevet af: Redaktion

Lev Tolstoj er formentlig den mest berømte forfatter i Rusland. Selvom det efterhånden er langt over 100 år siden han døde, så lever hans værker stadig videre. Hans ord har inspireret og berørt os i mange generationer. Her er alt det, du bør vide om Lev Tolstoj.

Lev Tolstojs Bibliografi

Barndom

-Udgivet 1852

Drengeår

-Udgivet 1854

Ungdom

-Udgivet 1856

Sevastopolfortællingerne

-Udgivet 1855

Kosakkerne

-Udgivet 1863

Polikusjka

-Udgivet 1863

Krig og fred

-Udgivet 1867

Anna Karenina

-Udgivet 1873

En bekendelse

-Udgivet 1879

Historien om en hest

-Udgivet 1885

Ivan Iljitsj’ død

-Udgivet 1886

Mørkets magt

-Udgivet 1886

Om livets betydning - betragtninger

-Udgivet 1887

Kreutzersonaten

-Udgivet 1890

Hvad er kunsten?

-Udgivet 1897

Opstandelse

-Udgivet 1899

Det levende lig

-Udgivet 1900

Hadji Murat

-Udgivet 1910

Guds rige findes hos dig

-Udgivet 1894

Fakta om Lev Tolstoj

Tak for støtten
 Vi sender et stort tak til Akasser.dk, der har støtte denne artikel. Hos Akasser.dk kan du finde den bedste og billigste a-kasse.

OM OS